Pussykat ålborg shemale nordjylland

pussykat ålborg shemale nordjylland

centralt placeret i Aalborg, Nordjylland. Vi er en åben og imødekommende klub med fokus på, at alle - både singler og par - er velkomne. Pussykat, butik - Vesterbro 55, 9000 Aalborg, Denmark - Rated 5 based on 5 Reviews Super forretningen de har et kæmpestort udvalg både af lingeri. Scammer alert Be aware of a WhatsApp scam! Pussykat Club - Swingerguiden Super fræk dansktalende Shemale If a person contacts you to ask verify account data, your username, your password, your email address and also credit card data, then block HIM immediately. He pretends to be owner of m and wants to investigate you. Please notice, TS-Dating will never ask your password, email or credit card data. Hi, my name is trans Naomi. I am new in Denmark and in Svendborg.

: Pussykat ålborg shemale nordjylland

Klubben virkede både hyggelig, ren og velbesøgt. Her fungerer stedet som en sexbiograf. Bisex i klubben tillades mellem: Både kvinder og mænd! Billeder af Pussykat Club: Klubbens holdning til sikker sex: Klubben opfordrer til brug af kondom, men kræver det ikke. Til swinger arrangementerne kan man købe drikkevarer i baren. Da klubben kan fjerne vægge og ændre på rummenes størrelse fra gang til gang, kan udbudet af rum skifte fra gang til gang. Kræves medlemskab af klubben? Søndag - Torsdag, samt i dagtimerne fredag og lørdag fungerer stedet som en sexbiograf. Til alle Swinger arrangementer er der personale ved baren i klubben og der er en fast dresscode, som man kender det fra andre swingerklubber. pussykat ålborg shemale nordjylland

: Pussykat ålborg shemale nordjylland

Belysningen i klubben er erotisk hygge belysning under swinger arrangementerne, hvor imod den er mere mørk i dagtimerne, når klubben fungerer som Sexbiograf. Foruden fredag og lørdag har de nogle gange swinger arrangementer i klubben på hverdags aftner. Mange har sikkert besøgt skumle beskidte sexklubber og gået der fra skuffet. Ved siden af baren finder man et rum, med et privat rum med Gloryhole, samt en træ gynge. Læs mere om dresscoden "erotisk klædt" (Vær opmærksom på at dresscoden kan være anderledes på dage med specielle temaer). I kan se hvilke arrangementer de afholder i vores klub kalender her. Skriv kommentarer, massage og Escort.

Pussykat ålborg shemale nordjylland -

Tao tantra massage til mænd intim massage amager 81
Herning voksen på nett dating sites for gifte mænd ældre 30 Da Pussykat Club ikke er en swingerklub alle dage har vi valgt at kalde det en Swingerbiograf. Her kan hele væggen åbnes, så rummet bliver stort.
pussykat ålborg shemale nordjylland Jeg kan lide sutte Pik, Får Suttet pik, Slikker nosser, Giver Analt og Modtage Analt, 3 Kant/Gruppe sex, Forkæle Pik, 69, Sprøjte sperm på Ansigtet, på pikken, Røven og op i røven. Klubben er bygget op med et mindre barrum som centrum i klubben. Under trappen finder man to meget små, men hyggeligt indrettede rum med gloryholes imellem.
Nøgenbillede swingerklub odense 238
Par søger pige holstebro sex 409

Videos

Black guy fucking white shemale with big ass.

Pussykat ålborg shemale nordjylland -

Her fra kan man gå ud til de forskellige legerum. Dette er en åben klub. Dette oplevede vi ikke med Pussycat Club. Pussykat Club har som den eneste klub i Danmark anskaffet sig et bidet, så man kan vaske kønsdelene, inden man går ind og leger. I Pussykat Club finder man også et spejlrum, et darkroom, samt et privat rum der fungerer som privat biograf uden gloryholes.'. Klubben virkede meget velholdt og ren, da vi besøgte den. Det lyder lidt bøvlet, men det er et fint stort badeværelse, som man sagtens kan benytte uden at skulle rende nøgen ud i butikken. Det er også muligt at tage et bad, men det foregår oppe. Det ligner faktisk en elskovsgynge i træ. Alle Pussykat arrangementer vi har med i kalenderen her på er swinger arrangementer. Dog bør man undersøge hvilke dage man skal besøge klubben, for den fungerer på to forskellige måder alt afhængig af om den er Sexbiograf eller Swingerbiograf. Når man kommer til klubben, skal man gå ind gennem forretningen og henvende sig ved kassen. I det største legerum finder man en større seng, samt gabestok, gynækologstol og elskovsgynge.

Pussykat ålborg shemale nordjylland -

Klubben er indrettet i kælderen under den erotiske forretning Pussycat. Klubbens dresscode: Fredag og lørdag mellem.00.00 er dresscoden "Erotisk klædt". Her køber man sin entre billet og går ned ad trappen til klubben. Dette rum er omklædningsrum når der afholdes swinger arrangement og biograf, når klubben fungerer som sexbiograf. På den måde signalerer navnet at det ikke er en swingerklub, men en sexbiograf for swingere på bestemte dage. Vi kan derfor varmt anbefale jer at besøge Pussykat Club. Søndag - Torsdag, samt i dagtimerne fredag og lørdag, er der intet personale i klubben og dresscoden er fri. Når man kommer ned ad trappen, har man omklædningsrum på sin venstre hånd. I kælderen findes der toilet og håndvask, samt et bidet. . Slet, shemalen-candy, posted On: 13 Feb, 2013, super fræk dansktalende Shemale med DD skålsbabser, elsker sperm, er høj slank, langt lyst hår og grå øjne - drøn liderlig og tilbyder uforglemmelige sengekantsoplevelser i nærheden af Aalborg - Tårs. Når klubben fungerer som en sexbiograf, er baren thai massage brabrand englefisse lukket. Jeg er ikke ryger og Diskret, Velduftene, Sygdomsfri, renlig og En aktiv/Passiv fyr på. Rygepolitik i klubben: Rygning tilladt i aflukket rygerum. Pussykat Club i Aalborg er en tidligere sexbiograf der fredag og lørdag aften mellem. .

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tanker om “Pussykat ålborg shemale nordjylland

Efterlad en Kommentar