Forstadsfruer tantra københavn jeanette

forstadsfruer tantra københavn jeanette

og energi. 2 timer, og der er tid til yoni-/lingammassage hvis du ønsker det. Priser for tantramassage for par, tantramassage. Chai, som er det mest velrenommerede tantrainstitut i Danmark og uddannelsested for mange af landets bedste tantrabehandlere.

Videos

Orgasmic Breathe with Rev Goddess. forstadsfruer tantra københavn jeanette

Videos

Tantra Female Massage Lovers. Den ekstra tid kan også bruges til samtale. 3,5 time i alt, massagen varer. Som massører er vi dedikerede til at holde rum for jeres udvikling, og selvom massagen er en dybt personlig og nærværende oplevelse, er der altid faste rammer, som holder respekt for jeres parforholds rammer. Afbud eller ændring af tid, af hensyn til min planlægning og mulighed for at tilbyde tiden til en anden, kan du melde afbud eller ændre din aftale for tantramassage, healing eller sensitivitetstræning op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). I kan læse mere om tantramassagen under.

Forstadsfruer tantra københavn jeanette -

3 timer i alt, massagen varer. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Tantramassage for par er en intuitiv massage og vil være forskellig fra person til person og fra gang til gang. TantraZone er klinikdelen af Copenhagen Heart Awakening Institute, I daglig tale kaldet. Vi anbefaler at booke i god tid, så har i noget at glæde jer til. Hensigten med tantramassagen er at åbne dine sanser og genskabe den indre forbindelse, så livsglæden kan seksiasennot kuvina naisen laukeaminen flyde frit og du kan mærke hvor levende kroppen er, og komme i kontakt med nydelsen som allerede bor i kroppen. Online videokursus om tantra. Få nyheder fra - Tilmled vores nyhedsbrev. Etik, professionalisme - og hjerte, tantraZone er et behandlings- og undervisningssted i København, etableret i 2009 af Diana Diakova og Martin Heese. Hver meditation har et tema, så du kan vælge efter behov.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tanker om “Forstadsfruer tantra københavn jeanette

Efterlad en Kommentar